2007/07/28

RODINA - MYŠÁK, VČELA A KRÁVA


Televizní stanice organizace Hamas Memri TV vysílá velice oblíbený pořad pro děti Průkopníci zítřka, který trhá žíly celému civilizovanému západnímu světu. Jako hlavní hrdina tu totiž vystupoval zdeformovaný Mickey Mouse a přemlouval malé uličníky k mučednické smrti vedoucí ke světové nadvládě Islámu. To se samozřejmě nám západním mudlům nelíbilo a všemi různými způsoby jsme tlačili na televizní stanici, aby Myšáka Farfúra z vysílání odstranila. Stalo se, doslova.
Před zraky tisíců dětí vtrhl do dětského studia "izraelský vrah" a Farfúra Mouse krvelačně zavraždil. Na jeho místo teď dorazila myšákova sestřenice včela Nahúl. Ta prý pomstí smrt svého bratrance a povede děcka dál cestou, kterou Farfúr započal.
Stanovil jsem si teď jeden jediný cíl. Pokusím se sestavit rodokmen evolučně velice podivné rodiny hrdinů-bojovníků. Někde v minulosti se totiž musela stát chyba. Buď někdo z předků bratrace myšáka a sestřenice včely udělal něco velice nemravného, nebo zkrátka včela opíchala myš.
Na první pohled musí být všichni zhnuseni a šokováni. Říkáme si, ještěže Česko je země vyspělá a pořady pro děti mají úroveň. To je chyba. Ve svém pátrání po dalších členech zvrácené rodiny jsem objevil osobu, která bohužel umí česky. Myšák Farfúr a včelka Nahúl mají tetu krávu. Dádu Patrasovou.

1 komentář:

  1. Anonymní11/7/09

    Proč myslíte, že se stanive Hamásu, jmenuje MEMRI TV? Nic vás nenapadá, než to, co jste napsal?

    OdpovědětVymazat