2008/02/24

Problémy s icq

Komunikátor ICQ /ájsíkjů/ má novou funkci. Zkouší trpělivost svých uživatelů. Nová verze programu je zatím v demo verzi testována pouze na vybraných majitelech účtu UIN a tak zatím neznáme ani její jméno. V Česku nejpoužívanější kecálek však nepopiratelně rozjíždí revoluci, která se podle našich propočtů dočká do 5ti let své kulminace.
Podle nashromážděných informací a také převážně díky štěstí, že jsem byl též vybrán, vám tak můžeme přiblížit podobu nové funkce, na kterou se už nejspíš můžete také pomalu těšit:
Předem je důležité říci, že nezáleží na tom, jaký program využívající protokolu icq nainstalujete, na jakém počítači ho nainstalujete a používáte a dokonce ani kolikrát si změníte svůj účet a tím pádem i číslo UIN. Funkce mezi obyčejnými lajky zvaná lakonicky 'Chce mě nasrat' je vyvinuta za pomoci nejmodernějších technologií a tak je schopná identifikovat vás asi už jen podle vašeho ksichtu. Určitě tak nepřijdete o:
- samovolné vymazávání kontaktů uložených od určité doby
- rušení autorizace /žádost budete muset poslat znovu několikrát kontaktům, které vás autorizovali už dávno v pravěku/
- zamrzání kecálku lidem, kterým napíšete /odesláním zprávy dotyčnému kousnete icq/
- odpojování od sítě nebo v lepším případě úplná nemožnost připojení
- vracení odeslaných zpráv po pěti minutách jako neodeslané
- zapomenutí doodeslat soubor
- přehazování kontaktů mezi skupinami /hlavní je najednou ostatní, druhej den je zas hlavní.../
- výměna avatarů /jednoho dne se probudíte jako 14ti letá blondýnka/
- mizení avataru /každý den můžete znovu a znovu nahrávat a on stejně zase zmizí - u mě to dosáhlo už dokonalosti, nějakým způsobem z avataru odešel jen králík a pozadí (nemyslím prdel, ale tapetu) v avataru nechal... prostě jen odešel. viz obrázek/
- ...další teprve objevujem
Po dlouhém uvážení jsem se rozhodl, že tyto výhody využívat nechci a debilitu icq opouštím. Je to celkem těžké, když většina z Čechů a Slováků jde proti světu, kde zelenou kytku vůbec neznaj a já tak na msn potkávám jen 8 lidí... Jenže 8 během 3 dnů... třeba se opravdu dočkám a...
...jednoho dne se všechno změní.

2 komentáře:

  1. Anonymní24/2/08

    Tak zkus používat místo MSN a ICQ klienta jménem QIP :-) Pak už Ti icq ani chybět nebude ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. myslim, ze za spousty problemu s icq nebude ani tak program jako spis samotnej protokol

    OdpovědětVymazat