2008/04/14

Junák hledá dnešní mozek

Organizace se stoletou historií prochází revolucí. Aby stačila dnešním dětem a nekulhala jen v závěsu kulhajících staříků, rozhodla se prodělat celkem zásadní změny. Jak ale poznáte, že v krásném mladém jablíčku hlodá červik? No, občas vystrčí hlavičku:) Třeba jako teď. Na Valném sněmu Junáka v Havířově se objevila na vstupních průkazech věta - červíkova hlavička. Zněla takhle:
'Budiž nošen viditelně!' /na mysli průkaz/
Budiž... budiž... cože?? Myslím, že tohle slovo použil naposled Bůh, když neměl na žárovku. A to je už pěkná řádka let. Každopádně v tom má prsty člověk, který asi těžko vysvětlí 11 letýmu klukovi, jak si má dát na chatu pozor před pedofilem, jak použít GPS, když se ztratí někde v lesích, jak si koupit letenku nebo jak vybrat dobrou střední školu. I kdyby to všechno věděl, kluk mu nebude rozumět.
Budiž blb.

Oprava /viz komentář/:
Blb se našel, jsem to já. Díky Marku. Jak spravedlivé na svém blogu zveřejňovat komentáře, že?:)

1 komentář:

  1. pohled účastníka Sněmu a spolutvůrce kampaně k Novému programu: ti, kteří byli na Sněmu všichni pochopili (aspoň doufám:))nadsázku a došlo jim, že jde o část sněmové kampaně k Novému programu. jsem se jenom chtěl ozvat, aby to nevypadalo, že to psal fakt někdo očividně mimo

    OdpovědětVymazat