2010/10/05

HLÁŠKA #9:


'Pokud dnes nějaká strana hodlá za veřejné miliardy prosadit stavbu bakelitové barevné čepice, která se dá posadit na cokoli bez vztahu k účelu, pak je pro mě nevolitelná.'

Ladislav Jakl, prezidentův tajemník a šéfporadce

SEX V AKCI:


Pražské noční kluby kvůli krizi zlevňují. Píše to dnes portál euromedia.cz. To je celkem zajímavé, mnohem zajímavější jsou však další informace. Podle zprávy pražské městské policie poskytují místní prostitutky svým klientům mimo jiné 'manuální stimulaci'. To je smutný. Šlapky už nehoní.
Pikantní mi přijde i poznatek, že Praha kromě sex klubů nabízí i strip bary a gay kluby. Ve všech prý pracují převážně Češky.
No, v gay klubech musí být narváno.

ZATRACENÉ MODRÉ ZONY:


Jak vyřešit nedostatek parkovacích míst v pražském centru vyřešila svérázně Zuzana Paroubková. Je pravda, že parkovat v druhém patře neumí každý začátečník. Dokonce i mnozí zkušení řidiči jen tápavě kroutí hlavou, že tento způsob je ještě nenapadl.
Míst je však někde opravdu málo.
Nezbývá, než se nové triky doučit :)

2010/10/03

MEDVÍDEK PÚ NA ODSTŘEL:


Tak jako medvídka z Bogoty i ty slovenské chlupáče čeká kulka přímo do obličeje. Slovenští medvědi se teprve sečtou, už dnes se ale ví, že v horách východních sousedů jich žijí fůry. A protože zvoní na zvonky bytů na sídlištích okresních měst, vynáší tu odpadky a prohledávají kapsy dětí na pískovištích, místní s nimi nemají slitování. Není se čemu divit. Soused je to asi opravdu nebezpečný.
Ale na druhou stranu, nemůžu si odpustit skautskou otázku z dětství. Díky ní se na Púa, Béďu, Kuličku a šest medvědů s Cibulkou dívám z obecnější roviny.
Kdo je v těch horách doma a kdo vlastně na návštěvě?