2008/05/28

Všichni jsme v náhrobním týmu

Česko si včera zahrálo přípravný fotbalový zápas s Litvou a ani o tom nevědělo. Všemi zpravodajskými weby proletěla informace o ostudě, kterak si čeští organizátoři popletli Litvu s Lotyšskem. V programu natiskli lotyšskou vlajku, umístili k ní fotky lotyšské repre a napsali, že hlavním městem Litvy je Riga (asi stejně jako v Česku Bratislava). Tak překlep se stane, naštěstí program nepustili do oběhu. Jenže na hřišti Litevcům pustili lotyšskou hymnu a litevskou vlajku přinesli vzhůru nohama. Myslim, že jsme je chtěli nasrat, jiný vysvětlení nepobírám:D
Taky vás napadá souvislost s pražskými ambicemi pořádat olympiádu? Bude to historická událost, po které se překreslí všechny zeměpisné atlasy. Pak už se jít akorát zakopat. Vždyť "všichni budem v národním týmu".
Jsme hloupí a neschopní, tak ruce pryč, děcka.
Litevcům se chci nakonec omluvit alespoň skromným otištěním věty:
"Premiérem Čečenské republiky je Klaus Topolanek."

2 komentáře:

  1. Jakmile sem si přečetl tenhle článek, tak ve mě hrklo!! Prostě, jasně a stručně řečeno: "NASRALO MĚ TO, ZA VĚTŠÍ DEMENTY UŽ ASI ANI BÝT NEMŮŽEM". No co to je za bordel lidi?? To se to nedá šoupnout do ruky, někomu schopnýmu aby to aspoň vypadalo ?!

    OdpovědětVymazat
  2. Joo Ferdo, aspoň je veselo:D ;)

    OdpovědětVymazat