2008/06/19

Jak se vede? Prima.

Tak a už se probrala i tetička Prima. Po internetovém boomu se i ona rozhodla vstoupit do hlubokých vod sítě. A nutno říct, že nejspíš zvolila nejrozumější cestu. Spojila své síly se Seznamem a na Streamu tak vznikl nový program Prima. Způsob dostat se k divákovi je kouzelný a hlavně rychlý, teď už jen ten obsah.
Televize chce omládnout, s nabídkou VéKáVéček, drbů s Mahulenou a magazínem o bydlení to ještě přece jen trochu klopítá. Au au.
Prima umí nakupovat, ale výroba až legračně vázne:D Ještě jednou potkám za barákem Ošklivku Katku, kterak se prodírá mezi civilistma v zádech s domácí kamerou, vážně to nevydržím a trošičku se pochčiju:D
A o čem bude chystaný druhý program televize PrimaClub? Prý má být pro ženy. Jaj bléééééééé.

1 komentář:

  1. Anonymní30/6/08

    jestli to nějaká česká televize myslí vážně s Internetem, měla by nabízet vlastní produkci přes video podcasty, tak aby je pak člověk mohl najít například v Miro. Nic takového sice nečekám ani nechci od Primy, ale ty nový stanice, nebo dokonce ČT? ...snad jednou.

    Nedalo by to ani moc práce, aby výsledek byl v lepší kvailtě, než to, co vysílají digitálně, natož ty streamovaný videa, který by svojí kvalitou obstály tak možná v mobilu.

    Co takhle 720p? Ani náklady na připojení k Internetu by je nemusely stát skoro nic - dají se použít i torrenty!

    OdpovědětVymazat